About Fujoshiki

 

こんにちは。

[B. Indonesia]
Fujoshiki disini!
INFP-A, bibliophile, fujoshi, penyuka anime tapi bukan otaku, pecinta kitsune, dan fandom berat IbuKuro.
Nama fujoshiki bisa dipanjangin jadi fujoshi dan shiki. Kalo shiki-nya juga bisa dipanjangin jadi shiro kitsune, ehehe. Supaya gak ribet panggil saja SHIKI.

Hobi utama shiki, yah, baca komik. Dulu suka mencicipi yang straight, tapi sekarang dah mulai nyerong ke arah **jujur** el-je-be-te. Tapi tenang aja, shiki masih normal kok. Selain itu shiki juga suka menghabiskan waktu dengan nonton anime, terutama yang genrenya shounen.

Trus lagi kecantol maen game pedang bergoyang touken ranbu, tersesat di dunia divine gate, jadi pengusaha café di line i love coffee, ngumpulin servant-nya fate grand order, ngidol i-chu, dan sekarang lagi mencicipi zyon 載音.

Shiki itu aslinya suka menyendiri, gak suka yang ramai, lebih senang berlama-lama di toko buku dan perpustakaan. Kalo lagi keenakan baca buku dan tenggelam dalam lautan imajinasi, biasanya lupa dengan keadaan sekitar. Hobi terakhir… suka selfie-selfie buku dan nendoroid, karena selfie diri ndiri dah mulai bosan.

Terakhir, selamat menikmati blog ini!

🐺🐺🐺🐺🐺

[English]
Fujoshiki here!
INFP-A, bibliophile, fujoshi, anime fan but not otaku, kitsune lover, and IBUKURO addict.
My name (Fujoshiki) is stand for fujoshi and shiki, and Shiki can stand for shiro kitsune. But for easier just call me SHIKI.

My most hobby is, well, reading manga. At first, I usually like straight couple and romantic scene, but now prefers toward to **forthright** shounen-ai/yaoi. But do not worry, I am still normal girl, ‘key? Beside I also like to spend my time watching anime, especially with shounen genre.

Then, I again hooked playing online game like sword dancing touken ranbu, lost in the world of divine gate, become café owner at line I love coffee, collecting fate grand order servants, idolized i-chu, and now finger exercise on zyon 載音.

Shiki was originally aloof, do not like crowded, more happy lingering in a bookstore or library. When I read a book and drowned in the sea of imaginations, I usually forget the situation around. Last hobby… taking photo of my own books and nendoroid, because “selfie” myself is kinda bored now.

Lastly, enjoy this blog!

🐺🐺🐺🐺🐺

Alert for who don’t know about shonen-ai/yaoi genre, some posts contains things that are complicated. So I recommend you to look the content logo on the title before you read more the posts.

よろしくおねがいします~

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s